esmaspäev, 2. detsember 2019

Tertia esimene VAN

Valikainete nädal on möödunud ning kõik õpilased on saanud ennast välja puhata. See sündmus kestis 5 päeva ning omandasid uusi teadmisi valdkondades, mis neid huvitavad.
 Nädala kohta oli igaühel midagi huvitavat öelda. Iga õpilane sai valida endale sobiliku valikaine. Tertia õpilaste seas osutus kõige populaarsemaks valikaineks “Grammar 101”. 
Paljudele vastajatele meeldis valikainete nädal, aga alati leidub ka erandeid. Vastuste hulgast kõige positiivsemad vastused olid, et õpilastele meeldis valikainete, kuna see pakkus vaheldust tavalisele rutiinsele koolinädalale ning ei pidanud nii palju pingutama kui tavaliselt. Mõningatel õpilastel tuli koolis käia kolm päeva viiest ning õppetöö hõlmas nelja koolitundi pluss nelja iseseisvat tundi kodus või koolis. 
Oli ka negatiivset tagasisidet, kuid mitte palju. Enamasti sai kriitikat see, et päevad olid liiga pikaks venitatud ning õpilastele mõjusid tunnid veniva, igavana ja väsitavana. Leidus ka palju neid, kes ei osanud seisukohta võtta. 
Küsisime õpilastelt, et kas nad sooviksid midagi valikainete juures muuta. Oli inimesi, kes soovisid antud nädalat pikendada seoses tundide vähesusega,  kuid ka neid, kes soovisid, et nädal oleks lühem, sest tunnid mõjusid igavalt ja väsitavalt.
Tertia õpilased jäid VAN-nädalaga suures pildis rahule, kuid alati leidub ka neid, kellele midagi teatud põhjustel ei meeldi.


Remi Nelson ja Kert Svenov

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar